Kinder illustraties en characters

Bink en Bibi

skills

coloring

fun

fame

Bink en Bibi de characters die met je meeleven

 
Bink en Bibi zijn de avatars van KinderThuisZorg. Zij krijgen zorg van KinderThuisZorg en leren dat hun ziekte geen beperking is, maar iets wat hen sterker maakt. Samen beleven ze avonturen in 'Lommerrijk' en leren op deze manier om te gaan met de problemen die zij tegenkomen in het 'echte' leven. De characters ontworpen door Twisted Stranger zijn een groot succes bij zieke kinderen door de herkenbare belevingswereld. 

De jeugd van tegenwoordig

Waar wij als jongeren alle waardes van bammen en knikkers kennen, kunnen de kinderen van tegenwoordig zeer ingewikkelde verhaallijnen en 'power-ups' van elkaar onderscheiden. Hier maakt Twisted Stranger handig gebruik van en duikt in de belevingswereld van de kinderen. Bink en Bibi zijn hier een uitstekend voorbeeld van. Zij krijgen superkrachten wanneer zij met hun magische zaklamp schijnen en de poort van Lommerrijk onderdoor gaan. Doordat Bink en Bibi beide herkenbare uiterlijke kenmerken hebben zoals een sonde en infuus, prikkelt dat de verbinding tussen het (chronisch zieke-) kind en de characters. Bink en Bibi leren de kinderen dat ziek zijn geen beperking is, maar iets wat je speciaal maakt. Een superheld! 
 

PERSONALITEIT

Een goede character heeft een eigen persoonlijkheid. Deze persoonlijkheid komt tot leven door gezichtsuitdrukking, beweging en proportie. 

 

BEWEGING

Een character of avatar bestaat altijd uit meedere poses. De beweging laat zien of de character grappig, dom of juist heel sterk is. 

 

UITDRUKKING

Zoek je een character voor een jonge doelgroep? Zorg er dan voor dat deze cute en schattig is. Dit doe je door de ogen zo laag mogelijk te plaatsen. 

 

VERHOUDING

Zoek je een character of avatar voor een volwassen doelgroep? Maak de verhoudingen dan bijna realistisch. Dit zorgt voor een volwassen uitstraling. 

 

JOUW VERHAAL?

VERTEL HET ONS. NEEM NU CONTACT OP!

info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam