Avatar ontwerp voor MKS online

Mex

skills

coloring

fun

fame

Avatar ontwerp voor MKS online - Mex

 
MKS online is dè software die het Medisch Kindzorg Systeem toepasbaar maakt in de praktijk. 
Naast deze software heeft Twisted Stranger ook de avatar ontworpen. Deze avatar is een helpende hand tijdens het invullen van de voor sommige lastige vragen. Ook is hij een ondersteunende factor voor kinderen wanneer zij de 'Hulp Behoefte Scan' invullen. 

Een avatar personifieert je merk

Door het gebruik van een avatar maak je je software persoonlijker. De avatar kan je helpen lastigere stukken uit te leggen of een grapje te maken tussendoor. Hierdoor gaat je software als snel van een invul oefening die lijkt op een excellijst, naar een meer 'app-achtige' uitstraling met personality! 
 

PERSONALITEIT

Een goede character heeft een eigen persoonlijkheid. Deze persoonlijkheid komt tot leven door gezichtsuitdrukking, beweging en proportie. 

 

BEWEGING

Een character of avatar bestaat altijd uit meedere poses. De beweging laat zien of de character grappig, dom of juist heel sterk is. 

 

UITDRUKKING

Zoek je een character voor een jonge doelgroep? Zorg er dan voor dat deze cute en schattig is. Dit doe je door de ogen zo laag mogelijk te plaatsen. 

 

VERHOUDING

Zoek je een character of avatar voor een volwassen doelgroep? Maak de verhoudingen dan bijna realistisch. Dit zorgt voor een volwassen uitstraling. 

 
info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam